Joining the Community is Easy!

Our community is a great place to share and connect with other people that are passionate about the same things you are. Get your questions answered, share your ideas and feedback, get your problems solved, and give back by helping others! It only takes a minute to get started.

Get Started Today

  • Step 1: Sign Up
  • Step 2: Follow Categories

Conversations

Conversations 1 - 20 of 242
Photo of Erik
Snowblower scraper bar
I am now into my 3rd season of using the snowblower. I am very disappointed in the quality of the scraper bar. I use my snowblower on a b...
  • 2 me toos
  • 5 replies
  • Problem
  • In Progress
Photo of fredf
poor suction
Mower does not lift grass at all, will not even move clippings off sidewalk.  Just purchased the 56V self propelled mower and it does not...
  • 2 me toos
  • 8 replies
  • Problem
  • In Progress
Photo of Bruce Thompson
BA 1400
I have two 56V 1400BA 2.5AH batteries that came with my EGO blower and leaf trimmer. After 2 years of light duty they won't power either ...
  • 2 me toos
  • 2 replies
  • Problem
  • In Progress
Photo of IAPackFan
mower won't start
I bought my 21” SP mower on 4-14-19 at Home Depot.  This past week (Sept 3) I found that my mower will not engage the blades.  When this ...
  • 2 me toos
  • 7 replies
  • Problem
  • In Progress
Photo of Scott Wynn
Trigger
Hello, I have the 1502sf trimmer. Lately, the trigger seems to have more of a dead spot, or more of a delay when starting. I also occasio...
  • 2 me toos
  • 3 replies
  • Problem
  • In Progress
Photo of Jeff Stoner
Ego LB 5800
I have an Ego model LB5800 leaf blower that starts and runs as soon as you put the battery on it. Any Idea what would cause this to happen??
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
  • In Progress