Snow blower works for a bit then cuts out

  • 1
  • Problem
  • Updated 4 months ago
  • Solved
  • (Edited)
My husband and I bought an Ego snow blower that broke the first time we used it: it worked for 15 minutes and then cut out and never came back on. We brought it back to Home Depot and got a new one. My husband used it once on the driveway with no issues.

Today I used it it and right from the start the blower would work for a minute or two, then the motor would cut out and the blinking indicator light above the yellow exclamation point sticker would flash off and on. I thought this was just because of the snow and used it to clear the driveway 3 times throughout the day, re-hitting the green start button each time it cut out after a minute or so of use.

 My husband came home and saw how it was cutting out and said the blower shouldn't be doing that and something was wrong with it. I didn't hit anything or jam the machine and neither did he when he used it last. I checked and all the parts are fine, the batteries were fully charged and seated right. I am frustrated because this is the second blower we have purchased with an issue, and none of the other Ego products we have given us trouble. In addition, the lights on the front of the blower do not work either.
Photo of Naomi

Naomi

  • 150 Points 100 badge 2x thumb
  • frustrated

Posted 4 months ago

  • 1
Photo of Amber F.

Amber F., Official EGO Rep

  • 53,846 Points 50k badge 2x thumb
Official Response
We're sorry you're frustrated, but totally understand where you're coming from. If you haven't already, please give our support team a call: 1-855-346-5656. They can help!