side clip on mower

  • 2
  • Problem
  • Updated 4 years ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: out of date

On my mower, when you extend the handles and lock them into place with the green clips, it seems to work for a while.  The left side clamp works great and stays in all the time but the one on the right seems to pop out a LOT which shuts down the mower and I have to re-align, re-clamp, and re-start.  It seems to be worse when the ground is not perfectly even.  The last time out I actually tied it in place so it couldn't eject on its own. 

I'm wondering if anyone else has run into this or if this clamp is just faulty?
Photo of Ben Oberholzer

Ben Oberholzer

  • 110 Points 100 badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 2
Photo of Blue Angel

Blue Angel, Champion

  • 179,468 Points 100k badge 2x thumb
Official Response
Ben, this is a common problem with some mowers. Send an email to:

support@egopowerplus.com

Tell them your situation, give them your phone number and they will get back to you. They are closed for the afternoon but will get back to you tomorrow. They have a revised clip design that fixes this issue.
Photo of Denise C

Denise C

  • 6,334 Points 5k badge 2x thumb
Official Response
Hi Ben! Thank you for your post, and we are happy to send you new and improved handle locking clamps. I have located your account and see that you registered your mower kit, but you did not provide an address. I just sent you an email asking for your address, so if you can get back to me with that, I will be able to place an order for the clamps today.