Faulty battery or a faulty charger, or both.

  • 2
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Duplicate

I either have a faulty battery or a faulty charger, or both. The battery dies after a few minutes of mowing. When I put it back on the charger, nothing happens for a few minutes and then suddenly the charger indicates that the battery is fully charges. I get another few minutes of mowing and then it quits again. Any thoughts?
Photo of John Lockette

John Lockette

  • 80 Points 75 badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 2
Photo of Blue Angel

Blue Angel, Champion

  • 180,008 Points 100k badge 2x thumb
Official Response
John, if you don't have another battery to try out you may have to call Ego Customer Service and get some help troubleshooting your issue.
Photo of Amber F.

Amber F., Official EGO Rep

  • 68,294 Points 50k badge 2x thumb
We appreciate you sharing your experience, John, and we're beyond pleased to see that Caitlin was able to help resolve this. Thank you for giving us the opportunity to make it right! :-) 
Photo of Chirayu Amin

Chirayu Amin

  • 72 Points
I also have exactly same issue. I have purchased last year and my mover battery has same symptoms.
Photo of szwoopp

szwoopp, Champion

  • 106,378 Points 100k badge 2x thumb
No worries, just give customer service a call and they will fix you up with a replacement.

1-855-EGO-5656 (1-855-346-5656) from 8:30AM - 8:00PM EST (Monday - Friday) & 10:00AM - 6:00PM EST (Saturday & Sunday).

Photo of Chirayu Amin

Chirayu Amin

  • 72 Points
Thanks

This conversation is no longer open for comments or replies.