Ego mower stopped working after 2 1/2 months.

  • 2
  • Problem
  • Updated 4 years ago
  • In Progress
  • (Edited)
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: duplicate

Purchased this Ego mower 2 1/2 months.  Loved it, used it about 6 times.  Today,  it has now stopped running about every 2 minutes.  After looking at it carefully it looks like the battery will not stay in place (pushes itself up), or its a connectivity issue, and obviously cannot be fixed by us.  I am very disappointed that after less then 3 months, something that I  paid $500 for, would have a flaw like this.  Anyone else out there have this issue?  At this point, I do not know if I would even want a replacement. 
Photo of Heather Mullen

Heather Mullen

  • 130 Points 100 badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 2
Photo of Denise C

Denise C

  • 6,334 Points 5k badge 2x thumb
Official Response
Hi Heather! Thanks for your post and we are sorry to hear that your mower has stopped working. I tried looking you up in our database based on your email address and do not see that you have registered your products or created an account. I was hoping to give you a call to assist you with this issue directly. Could you send me an email to support@egopowerplus.com with your phone number, or give us a call at 855-346-5656 at your convenience, as we are here from 8:30am-8pm ET throughout the weekdays, and we are also here for support both Saturday and Sundays from 10am to 6pm ET. We look forward to helping you!