Charger for 530 CFM Blower

  • 1
  • Problem
  • Updated 10 months ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Duplicate

Charger for 530 CFM Blower blinks red and green -- doesn't charge battery...

I have been calling customer service 15+ times over 2 weeks... I wait on hold for 20 minutes, then hang up... Per the instructions I (repeatedly) hear while on hold, I am instructed to submit my 'case' online... I did that a week ago, and have gotten no response...

FYI: I have been on hold for 22 minutes while writing this...
Photo of Kevin Carey

Kevin Carey

  • 22 Points
  • Annoyed... have spent hours on hold with ZERO help

Posted 10 months ago

  • 1
Photo of Ken

Ken, Champion

  • 43,422 Points 20k badge 2x thumb
Ego really seems to be slammed during the peak of the season. They need to hire more CSRs. But people seem to have better luck if they call early in the day, soon after Ego opens. It seems to be much more hit or miss by the middle of the day when they get busy.

If you can, give that a try.
Photo of Amber F.

Amber F., Official EGO Rep

  • 53,846 Points 50k badge 2x thumb
Hi Kevin! One of our service team members just left you a voicemail. 
Photo of TheAtomTwister

TheAtomTwister

  • 12,702 Points 10k badge 2x thumb
I had that same problem with a charger, but I fixed it myself by taking it apart, not finding the problem, then putting it back together and then slamming the battery hard onto the charger, and it has been working since then.  That was two or three months ago.  

Don't do that if you want EGO warranty though.
(Edited)

This conversation is no longer open for comments or replies.