CH2100 Charger Blinking Red /Green LED

  • 2
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • In Progress
  • (Edited)
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: CS

CH2100 Charger blinking R/G LED when plugged in. This continues regardless of if battery is attached. Battery charged fine on my Rapid Charger.
Photo of Zigs

Zigs

  • 80 Points 75 badge 2x thumb
  • Stoned

Posted 3 years ago

  • 2
Photo of Blue Angel

Blue Angel, Champion

  • 180,360 Points 100k badge 2x thumb
Zigs, it could be you're just trippin... :-)

On a serious note, if your rapid charger is working fine and the standard charger is acting up like that, it sounds like it's time to give Ego's Customer Service line a call and have them send you a new charger.

And some munchies. :-D
Photo of Amber F.

Amber F.

  • 68,360 Points 50k badge 2x thumb
Official Response
Zigs, please call us! 1-855-346-5656.
Photo of Coco Chanel

Coco Chanel

  • 142 Points 100 badge 2x thumb
Just seeing this now (as its my first day owning an Ego) and have the same thing happened to me.  Charger worked first time I used it out of the box, now have a red/green light flashing simultaneously and cannot charge my battery.  Bought it before the holiday so I could catch up on lawn maintenance and now I am wasting a day.   Terrible start to ownership.

This conversation is no longer open for comments or replies.