can't start 56v snow blower

  • 1
  • Question
  • Updated 3 years ago
  • Answered
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Duplicate

the snow blower won't start again when using
Photo of Le Shi

Le Shi

  • 70 Points

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Ken

Ken, Champion

  • 73,580 Points 50k badge 2x thumb
Give customer service a call at 1-855-EGO-5656 (1-855-346-5656) from 8:30AM - 8:00PM EST (Monday - Friday) & 10:00AM - 6:00PM EST (Saturday & Sunday).
Photo of Mark Sinopoli

Mark Sinopoli

  • 60 Points
The same thing happened with me.  This was only the 5th overall use.
Photo of Blue Angel

Blue Angel, Champion

  • 179,968 Points 100k badge 2x thumb
Le/Mark, there was a no start issue with some early units. Ego understands this issue. As Ken mentioned, give Customer Service a call and they will get you fixed up asap.
Photo of Jennifer VandeWater

Jennifer VandeWater, Community Manager

  • 81,048 Points 50k badge 2x thumb
Official Response
Hi Le and Mark, as Blue and Ken mentioned, please give our customer service a call so we can troubleshoot with you and get you back up and running. Our tools carry a 5 year warranty and we will do what we can to help you make this right. We can be reached at 1-855-346-5656 from 8:30AM - 8:00PM EST on weekdays and 10:00AM-6:00PM on the weekends.

This conversation is no longer open for comments or replies.